Bidelalala's Ultra Portal - Coward Of The Alamo

Ljusshow

Det är kul att grå på fest och et är kan vara kul att anordna en fest också, det finns så mycket kul som man kan göra och hitta på som kan vara kul när det ska vara fest. Man skulle kunna ha en ljusshow som man kan göra så att det blir lite mer festligt och det är kanske något som inte alla har på sin fest, så det skulle vara något lite annorlunda som man skulle ha. Ja det finns verkligen mycket som man kan göra och hitta på som vore fint och som man kan tycka är lite roligt att ha med.

Finns mycket att välja på

Det finns väldigt mycket som man kan välja på och det kommer hela tiden nya saker som man kan prova på och det är ju jätte kul när det finns olika saker som man kan prova och som kan vara kul att göra.
Nu när det är sommar är det lite extra kul med fest och så för man kan ju vara utomhus mycket och det är ju härligt när man kan vara det och då har man ju möjligheter att göra annat som man inte kan göra om det är en vinterfest som man anordnar.
Så alla årstider har sin för och nackdel men man ska ju se det positiva i det hela och det finns väldigt mycket kul som man kan göra och hitta på för att det ska bli så fint som man vill ha det. Det är ju toppen kul när man känner att det blir en sån där drömfest som man verkligen vill ha och vara med på, det är något det och det är ju toppen när det kan bli så bra och man kan lösa det på ett enkelt och smidigt sätt som man kan göra med lite saker.